×

Driftstörningar pågår

Just nu är det driftstörningar på Transportstyrelsens webbplats och till exempel vissa e-tjänster går inte att använda. Felsökning pågår.

Sjöfartsseminarium 2024

Transportstyrelsens årliga sjöfartsseminarium är ett forum för alla som är verksamma i sjöfartsbranschen och tanken är att erbjuda alla intressenter i sjöfartsklustret en mötesplats där vi tillsammans kan mötas och ha en dialog om aktuella ämnen.

2024 års seminarium arrangerades på Garnisonen i Stockholm den 7-8 februari. Vi tog avstamp i ett gäng aktuella ämnen såsom det senaste i trafikutskottet och inom totalförsvaret. Vidare avhandlades skärgårdstrafiken utifrån den högst aktuella omställningen bland kobbar och skär. Vi tog också del av presentationer kring hur olika aktörer behöver arbeta tillsammans för att vi ska öka andelen hållbara sjöfartstransporter.

Nytt för denna gång var också möjligheten att ”speeddejta Transportstyrelsen”. I en paus ställde vi upp en rad härliga chefer som svarade på deltagarnas frågor om såväl aktuella miljöfrågor som det nya lotsregelverket.

Har du frågor?

Har du frågor om Sjöfartsseminarium eller förslag på ämnen, föreläsare m.m. kontakta oss på sjofartsseminarium@transportstyrelsen.se.

Hade du nytta av informationen på den här sidan?

Tack för att du lämnade ett omdöme!