Provvakt

Här loggar du in som provvakt vid teoriprov för piloter. Här hittar du också information kring hur det går till att ansöka om att bli provvakt samt inloggningssidan till anmälan av teoriprov före inplanerat skrivtillfälle.

Inloggning

Inloggningen tar några minuter och för att undvika att eleverna ser provvaktens lösenord ska inloggningen ske innan eleverna kommer in i datasalen. Adressen för inloggningen är https://www.teoriexamination.transportstyrelsen.se.

För att undvika att systemet belastas i onödan är det en fördel om alla elever inte loggar in i systemet samtidigt. Låt eleverna logga in och starta sin examination med ett litet mellanrum (så mycket att du ser att de kommer in i provet).

Transportstyrelsens kontaktpersoner

Handläggare teoretisk examination Alexander Röstberg
E-post: alexander.rostberg@transportstyrelsen.se

Flyginspektör Pär Wilund
E-post: par.wilund@transportstyrelsen.se

Utbildning av provvakter

I nuläget har Transportstyrelsen inget behov av att rekrytera nya provvakter men tar emot intresseanmälningar. Intresseanmälningar skickas till elevanmalan@transportstyrelsen.se.

Anmälan ska innehålla vilken ort du avser vara verksam i. När behov finns i något område kommer vi kontakta de kandidater som avser verka där.  

Är du nöjd med informationen på sidan?

Tack för att du lämnade ett omdöme!

Relaterad information