Strada uttagswebb

Driftstopp i Strada-uttagswebb

På grund av ett tekniskt fel i Strada-uttagswebb kommer direktåtkomsten vara stängd för alla användare. Vi beräknar att vi kan vara igång igen i slutet på vecka 43. 

 

Nya Strada uttagswebb - driftsatt.

Som användare av uttagswebben ska du ha fått ett mejl med information om att det är dags för övergång till Nya Strada uttagswebb. För att få tillgång till inloggningsuppgifter behöver du bekräfta att du tagit del av den information du får i mejlet. Gamla Strada-uttagswebb stängdes ner den 31/12-2020. 

Kända problem i Nya Strada:

  • Exportvalet ”Synliga i tabellvyn” fungerar inte, dvs det går inte att göra en export av de variabler som valts i den inbyggda tabellen
  • Fritextsökningen, det går i dagsläget inte att söka på delar av ord

Om du har några funderingar kring nya Strada-uttagswebb är du välkommen att kontakta oss på stradauttag@transportstyrelsen.se.

Via Strada uttagswebb kan man söka ut olyckor utifrån geografiska avgränsningar, inom en viss tidsperiod, en viss olyckstyp och ytterligare en mängd olika urval. 

Egen tillgång till Strada-uttagswebb

För dig som jobbar med Strada uttagswebb finns det en handledning för hur man använder applikationen. Du som användare ska följa de säkerhets- och sekretessregler för hur du får sprida uppgifter från Strada. Vi rekommenderar dig även att läsa om mörkertal som påverkar hur du kan använda stradadata. 

För mer information kontakta din regionala Strada-samordnare. 

Hade du nytta av informationen på den här sidan?

Tack för att du lämnade ett omdöme!