Hos oss spelar du roll!

Allt vi gör spelar roll – för samhället, för teamet och för dig som medarbetare. Med ansvar för att driva och följa utvecklingen av den svenska transportsektorn bidrar vi tydligt till samhällsnyttan. Oavsett om det är till sjöss, på land eller i luften – både i Sverige och internationellt. Ett viktigt och roligt arbete. Vilken roll vill du spela hos oss?

Var med på vår största it-satsning

Vi står just nu inför vår största it-satsning någonsin. Vi är mitt i en digital förändring där vårt uppdrag är att framtidssäkra och modernisera våra samhällsviktiga system. Vi ska bland annat bygga ett nytt, modernt och robust vägtrafikregister som måste vara tillgängligt dygnet runt och året om.

Att etablera egen it-drift och utveckla vårt långsiktiga it-säkerhetsarbete är andra viktiga uppdrag som pågår här och nu. Hos oss får du möjlighet att bidra med din kompetens, bygga nytt och utveckla vår verksamhet.

Här spelar våra medarbetare en avgörande roll – och vi behöver bli fler.

Vilken roll vill du spela hos oss?

Lediga IT-jobb

Möt våra möjliggörare

På it-avdelningen är vi över 300 medarbetare som möjliggör morgondagens resor och transporter. Vi har alla olika bakgrund, erfarenhet och utbildning – det tycker vi är en styrka. Här får du inspireras av några av dem.

Ebba och Cornelia, kollegor och möjliggörare

"För mig är det jätteviktigt att ha roligt på jobbet" (Ebba)

Therese, it-arkitekt och möjliggörare

"Det finns stora möjligheter att utvecklas här på Transportstyrelsen."

Daniel, systemutvecklare och möjliggörare

"Det bästa med Transportstyrelsen är alla de fantastiska människorna man träffar."

Vi behöver bli fler

Vilken roll vill du spela hos oss?