Transportstyrelsen i sociala medier

Transportstyrelsen finns på Twitter, Facebook, LinkedIn och YouTube.

Här hittar du direktlänkar till våra kanaler:

Till användare av Transportstyrelsens sociala medier

Du kan kontakta oss via de kontaktuppgifter som finns under Kontakta oss.

Inlägg som görs på våra sociala kanaler blir allmänna handlingar. Det innebär att de kan läsas av andra och bli tillgängliga via sökmotorer. Inläggen kan också komma att sparas av oss.

Inlägg publicerade av användare annan än Transportstyrelsen är inte att betrakta som fakta-information från Transportstyrelsen och förmedlar inte nödvändigtvis myndighetens åsikt.

Vi förbehåller oss rätten att ta bort egna och andras inlägg från våra digitala kanaler. Inlägg som kan tolkas som brottsliga handlingar*, innehåller sekretessbelagd information eller innehåller uppgifter om enskilda individers personliga eller ekonomiska förhållanden tas omedelbart bort. Vi tar också bort material som har kommersiellt syfte samt irrelevanta och missvisande inlägg. Vi kan komma att blockera användare som lägger upp sådant innehåll.

Uppmärksamma oss gärna på inlägg med olagligt eller känsligt innehåll genom att skicka ett e-postmeddelande till kontakt@transportstyrelsen.se. Vi informerar inte att inlägg har tagits bort eller sparats.

* Som kränkande uppgifter, brott mot dataskyddsförordningen, uppvigling, hets mot folkgrupp, barnpornografibrott, olaga våldsskildring, upphovsrättsintrång eller intrång i rättigheter som skyddas genom föreskrift i 5 kap. lagen (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.

Hade du nytta av informationen på den här sidan?

Tack för att du lämnade ett omdöme!