Praktik

Du som är student på universitet eller högskola kan göra praktik hos oss. Om du till exempel läser en systemvetenskaplig, samhällsvetenskaplig eller juridisk utbildning och är intresserad av trafiknära  frågor, passar det kanske dig att praktisera här?

Det är viktigt för oss att du blir nöjd med din praktik. Därför tar vi bara emot studenter när vi kan erbjuda bra stöd från en handledare och arbetsuppgifter som passar dig och som är lärorika och meningsfulla.

Gör så här om du är intresserad

Använd formuläret nedan för att skicka in de uppgifter vi behöver för att kunna hantera din intresseanmälan.

När vi har fått din förfrågan, undersöker vi vilka förutsättningar vi har och återkommer med besked till dig inom max en månad. När du fått beskedet, är du välkommen till ett första möte. Efter det kan du bestämma om du fortfarande är intresserad av att göra praktik hos oss.

Om du blir erbjuden en praktikplats får du en handledare, en arbetsplats med dator och telefon och resor som behöver göras under praktikperioden. Du kan få delta i introduktionsutbildning, förvaltningsutbildning och i interna och externa seminarier som genomförs under praktiktiden. Du får ingen ekonomisk ersättning när du gör praktik hos oss.

Formulär

Namn och kontaktuppgifter

Utbildning

Din praktik

* obligatoriskt fält